Zjistit dostupnost

Anton Florian

 

 

Hotel se nachází přímo v levém křídle státního zámku Valtice. Nabízí tak unikátní možnost zažít atmosféru bydlení na zámku, užít si cyklovýlety po okolí nebo zavítat na skleničku do proslulého Salonu vín, který zde přímo sídlí. Anton Florian je tak ideálním výchozím bodem pro odpočinek v překrásném prostředí jižní Moravy.

Zámek včetně krajiny a staveb v okolí patří do celku Lednicko-valtickéhoareálu a je natolik významnou památkou, že patří do Seznamu světového kulturního dědictví UNESCO.

Hotel nabízí řadu služeb, které vám usnadní vaše cyklotoulky i kulturní vyžití v kraji vína. Načerpejte u nás energii na rozmanité výlety po okolí!

pokoje

Dvoulůžkový pokoj Deluxe

Útulné, moderní s historickým nádechem, to jsou pokoje typu Deluxe, určené pro náročnější klienty. Pokoje byly nově zrekonstruovány a v roce 2021 se těší na své první návštěvníky. Jsou zde prvky zachovávající historického ducha zámecké budovy. Jejich vzhled určuje směr, kterým se ubírá postupná rekonstrukce celého hotelu. Užijte si odpočinek na zámku!
V tomto pokoji nejsou povolení domácí mazlíčci. Děkujeme za pochopení.

Dvoulůžkový pokoj Superior

Komfortní dvoulůžkové pokoje typu Superior pro vás zajistí pohodlný odpočinek po aktivním dni. Pokoje byly zrekonstruovány před čtyřmi lety a jsou vhodné pro každého, kdo chce okusit atmosféru památky UNESCO.

Třílůžkový pokoj Superior

Komfortní třílůžkové pokoje typu Superior pro vás zajistí pohodlný odpočinek po aktivním dni. Pokoje byly zrekonstruovány před čtyřmi lety a jsou vhodné pro každého, kdo chce okusit atmosféru památky UNESCO.

Dvoulůžkový pokoj Comfort

Praktické a dobře vybavené, takové jsou naše dvoulůžkové pokoje typu Comfort, vhodné pro různé příležitosti, jako jsou obchodní cesty, rozhodnutí na poslední chvíli či spontánní výlety.


Čtyřlůžkový pokoj Comfort

Komfortní čtyřlůžkové pokoje se dvěma samostatnými ložnicemi ideální například pro rodiny s dětmi.

Dvoulůžkový pokoj Tourist

Prakticky vybavené dvoulůžkové pokoje Tourist, vhodné pro nenáročné klienty, kteří chtějí nasát zámeckou atmosféru za tu nejlepší cenu.  Pokoje se nachází v prvním patře hotelu a těší se na svoji rekonstrukci v moderním zámeckém stylu.

Třílůžkový pokoj Tourist

Prakticky vybavené třílůžkové pokoje Tourist, vhodné pro nenáročné klienty, kteří chtějí nasát zámeckou atmosféru za tu nejlepší cenu. Pokoje se nachází v prvním patře hotelu a těší se na svoji rekonstrukci v moderním zámeckém stylu.

Čtyřlůžkový pokoj Superior

Komfortní čtyřlůžkový pokoj typu Superior pro vás zajistí pohodlný odpočinek po aktivním dni. Pokoj byl zrekonstruován v roce 2022 a jsou vhodné pro každého, kdo chce okusit atmosféru památky UNESCO. Pokoj se nachází v prvním patře hotelu s dech beroucím výhledem přímo na zámek.
Logo Restaurace Zlatá terasa 

 

 

Stylová restaurace plná pestrých, odvážných ale i klasických chutí, kam se budete jistě rádi vracet.

Zastavte se u nás při návštěvě jižní Moravy!

 

Zámecky hotel

 

Hotel Anton Florian, ale také další unikátní prostory v celém areálu Zámku Valtice je možné využít k pořádání všech vašich společenských akcí. Dokážeme uspořádat velké společenské události, akce nebo svatby, ale postaráme se rádi i o menší rodinnou oslavu. Zámecké prostředí dodá vašim akcí nezapomenutelný šmrnc.

 
 

 

Jižní Morava nabízí bezpočet možností jak strávit svoji dovolenou aktivně a užít si přitom vše co jižní Morava nabízí. 

Speciálně pro cyklistické výlety je ideální využít širokou a výborně značenou siť cyklostezek, která důmyslně spojuje nejkrásnější objekty Lednicko-valtického areálu. Je napojena i na dálkové trasy (Greenways, Eurovelo) a propojena s Rakouskem tematickým souborem tras zaměřeným na rod Liechtensteinů pro pěší i cyklisty.

Speciální nabídka

novinky

Užijte si krásy jižní Moravy bez námahy ve vlastním tempu.